hidden green cave or office of the future?

Entrance of Slack office in Melbourne by Breathe Architecture Slack

How can a space make you feel good?
There's an infinite number of answers to this question. Today we are going to provide the one that fits for the Slack office in Melbourne.

The project was developed by the Australian studio Breathe Architecture. The large use of wood flooring in combination with an enormous amount of plants in every part of the space makes each room unique and terribly relaxing. Large parts of the interior are painted in black: this detail also creates an enclosing atmosphere, resembling a hidden, undiscovered cave filled with green creatures.

Slack office features wooden floors, dark walls and a lot of plants
Open space office for Slack in Melbourne with a modern touch and greenery
Entrance of the bunker meeting room in concrete
Inside the round concrete bunker meeting room at Slack offices in Melbourne

THIS WAS SO GOOD,
I NEED MORE

Sign up to our weekly newsletter, some people said it's good as panda hugs on drugs.

kitchen at slack office by Breathe Architecture Slack
common area with large tables and seating space by Breathe Architecture
long wooden table in meeting room with plant screen
Main meeting room at Slack office in Melbourne by Breathe Architecture Slack